main logo
654

Primul oficial moldovean care a discutat cu Vladimir Zelenski

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a discutat cu Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, despre relațiile moldo-ucrainene și dezvoltarea acestora în viitor.

Primul oficial moldovean care a discutat cu Vladimir ZelenskiFoto: telegraph.md

În cadrul dialogului, Ministrul Tudor Ulianovschi a transmis felicitările conducerii Republicii Moldova noului Președinte al Ucrainei, exprimându-și convingerea că dialogul politic și cooperarea bilaterală dintre două state se vor dezvolta în continuare în ascensiune, transmite Știri.md cu referire la telegraph.md.

Remarcând relaţiile istorice de bună vecinătate dintre Republica Moldova şi Ucraina, dar şi provocările comune, Ministrul Tudor Ulianovschi a evidenţiat că prin eforturi conjugate pot fi realizate proiecte reciproc avantajoase.

Președintele Volodymyr Zelensky a menționat că Ucraina este interesată în dezvoltarea unui dialog constructiv cu Republica Moldova pe toate dimensiunile, exprimându-și disponibilitatea de a se implica în acest proces.

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a participat la inaugurarea președintelui nou-ales al Ucrainei, Volodymyr Zelensky, care s-a desfășurat astăzi la Kyiv.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării