main logo
6349

Primele declarații făcute de Maia Sandu după ce a câștigat în turul I

Candidata PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, le-a mulțumit celor peste 487.000 de oameni care au avut încredere în PAS și au susținut-o la prezidențiale.

Primele declarații făcute de Maia Sandu după ce a câștigat în turul IFoto: știri.md

Totodată, lidera PAS a menționat că alegerile de ieri, 1 noiembrie au fost câștigate de oameni, transmite Știri.md.

"Oameni buni, noi vă mulțumim. Ieri în Moldova au câștigat Oamenii! Ați arătat că puterea este în votul vostru. Mulțumim cetățenilor de peste hotare și întregii țări", a declarat Maia Sandu.

Totodată, lidera PAS a transmis un mesaj în limba rusă și a menționat că o schimbare este posibilă în R. Moldova, iar oamenii trebuie să aibă încredere în ea.

"Împreună vom aduce în Moldova schimbări spre bine. Avem 2 săptămâni în față pentru a face această schimbare posibilă. Obiectivul nostru comun este să muncim în folosul țării noastre. Nu am să vă decepționez, indiferent pentru cine ați acordat votul. Scopul nostru comun este același, să construim un stat funcțional care să asigure prosperitate pentru toți oamenii", a menționat Maia Sandu.

Conform rezultatelor preliminare făcute publice de Comisia Electorală Centrală, pentru Maia Sandu au votat 487.635 de alegători sau echivalentul a 36,16% din numărul celor care au participat la scrutincontracandidatul său, Igor Dodon a coborât pe locul 2, fiind susținut de 439.866 de cetățeni, ceea ce constituie 32,61% din numărul total de votanți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării