1 035
0
Primele declarații ale noului președinte al Parlamentului, Zinaida Greceanîi
1 035
0

„N-a fost o decizie simplă. Poate era necesară această decizie cu trei luni în urmă. Noi avem un scop comun haideți să-l realizăm”, a declarat noul președinte al Parlamentului, Zinaida Greceanîi, în primul său discurs de la tribuna legislativului.

Foto: tv8.md

Zinaida Greceanîi le-a mulțumit deputaților care și-au dat votul pentru aceasta, dar și ambasadorilor care au forțelor politice transmis mesaje de susținere, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„Astăzi nu avem est sau vest, nu avem roșii, gabeni sau albi, avem un popor unit, un scop unit și o Republica Moldova pentru noi toți. Suntem toți pentru Republica Moldova. Haideți să unim acest efort comun și să muncim pentru popor”, a mai declarat șefa legislativului.

Zinaida Greceanîi s-a adresat și militarilor, polițiștilor să fie demni și să ridice fruntea sus.

„Am să fiu un președinte de parlament foarte corect. (…) Am semnat o înțelegere politică și aceasta este o asumare foarte responsabilă”, a mai spus socialista.

La finalul discursului Zinaida Greceanîi a propus să se purceadă la următoarele proceduri – alegerea vicepreședinților Parlamentului, biroului și comisiilor parlamentare. 

„Astăzi trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru viitorul Guvern cu oameni demni care să slujească poporul”, a spus Greceanîi.


Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter