main logo
2848

Primarul orașului Căușeni nu are un birou de serviciu

Se caută cabinet pentru primar. Noul primar al oraşului Căuşeni, Anatolie Donţu, va veni la Primărie, dar că nu se ştie în ce birou.

Primarul orașului Căușeni nu are un birou de serviciu

După ce a câştigat cel de al doilea tur de scrutin cu 3602 voturi Anatolie Donţu a venit luni dimineaţa la Primărie. Întrunirea a avut loc nu în biroul primarului cum se obişnuieşte , ci în cel al viceprimarului, cabinetul fostului edil este ocupat, cel puţin asta se înţelege de pe plăcuţa afişată pe perete, transmite Știri.md cu referire la studio-l.md.

Întrebat dacă are nevoie de cabinet Anatolie Donţu a răspuns. Totuşi noul primar ales de Căuşeni s-a prezentat la primărie nu pentru a primi felicitări şi aplauze, dar pentru i se aduce la cunoştinţă starea de lucruri din primărie, acesta însă a venit cu mai multe întrebări. 

Viceprimarul oraşului susţine că această întrunire face parte din rutine şi pentru a se consulta cu noul edil în ceea ce priveşte proiectele începute.Referitor la biroul primarului viceprimarul a dat garanţii că în două zile acesta va fi eliberat.

Vă reamintim că fostul primar al orașului Căușeni și actualul deputat democrat Grigore Repeșciuc a decis să-şi arendeze pe durata mandatului său de parlamentar biroul în care a activat opt ani în calitate de primar.

Darea în arendă a fost aprobată de Consiliul orăşenesc. Deși Oficiul Teritorial Căușeni al Cancelariei de Stat a notat că decizia este ilegală, Grigore Repeșciuc și-a instalat pe ușă plăcuța cu orele de audiență. Deputatul  motiva că acel birou este cunoscut oamenilor, deoarece acolo a stat opt ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării