main logo
710

Primarul interimar al Capitalei explică de ce l-a demis pe Balaur

Șeful fracțiunii Partidului Liberal (PL) din Consiliul municipal Chișinău (CMC), Ion Cebanu, îl acuză, printr-o interpelare, pe primarul general interimar al capitalei, Adrian Talmaci, că a emis mai multe dispoziții privind numiri în funcție „prin abuz de putere” și că nu ar avea acest drept.

Primarul interimar al Capitalei explică de ce l-a demis pe BalaurFoto: zdg

În replică, edilul interimar califică acuzațiile liberalului drept „o răzbunare”, menționând pentru ZdG că acesta insistă să-l repună în funcție de Mihai Moldovanu, transmite Știri.md.

Talmaci susține că a avut motive pentru a-l demite pe Nicolae Balaur din funcția de pretor al sectorului Râșcani, în cadrul căreia a activat înainte de a deveni secretar interimar al CMC, în calitate de secretar.

„Credeți că este normal ca din 33 de oameni să rămână doar 10? El a eliberat toți funcționarii din preturi, vă dați seama? Acolo nu a rămas nimeni. Nu am nimic împotriva domnului Balaur, dar vă spun că una este Facebookul și alta e realitatea. Eu am fost secretar, am lucrat cu el 5-6 luni și dacă nu veneam la Primărie, plecam. Omul e foarte complicat”, a declarat acesta pentru ZdG.

Citiți mai mult pe ZdG.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării