main logo
8863

Prima reacție a lui Năstase după ce i-a fost validat mandatul de primar

După ce Curtea de Apel a validat astăzi mandatul primarului municipiului Chișinău Andrei Năstase, liderul Platformei Demnitate și Adevăr a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Prima reacție a lui Năstase după ce i-a fost validat mandatul de primarFoto: știri.md

Politicianul a menționat că tot ce s-a reușit până acum e pentru că a crezut și a luptat, transmite Știri.md.

"Am reușit! Pentru că am crezut! Am învins pentru că am luptat și vom răzbate mai departe pentru că vom rămâne uniți! Puterea fiecăruia dintre noi vine din interior, de acolo unde vă îndemn să o căutați întotdeauna. Toți o avem, nu lipsește niciunuia dintre noi. Iar cutezanța de a nu-ți răni niciodată genunchii este tot acolo, lângă puterea noastră așezată.

Vouă, celor care ați dus în spate, în toți acești ani, lupta poporului nostru pentru dreptul la libertate și viață normală, pentru dreptul la cuvânt, muncă și demnitate, vouă vă cer să nu vă opriți pe drumul nostru către asumarea definitivă a conștiinței naționale.

Tot vouă, celor care știți la fel de bine ca și mine cât de greu a fost și cât de greu va fi, vă cer să nu renuntați, să luptați și mai mult, să strigați și mai tare și să votați și mai mulți pentru dreptul la liniștea și viitorul pruncilor noștri.

Vă spun doar că fără voi și fără Moldova noastră, atât de dragă nouă, tuturor, eu aș fi fost nimic. Fără voi, cei ÎNCREZĂTORI, nimic, dar absolut nimic din coșmarul anilor trecuți nu s-ar fi schimbat. Mă înclin în fața voastră și vă spun că sunt tare mândru că sunt de-al vostru.

Vă chem la vot pentru Chișinău și pentru Moldova, pentru noi toți și pentru familiile noastre. Libertatea, demnitatea, dreptatea, munca și respectul ne pot face viața mai bună. Acestea sunt valorile mele, aceleași, încremenite de multă vreme în mine, valori fără de care nu știu să merg nici un pas mai departe.

Știu că sunt ca voi și voi toți gândiți ca mine. Iată de ce, sincer cum mă știți, tot vouă vă cer să mergem mai departe, să reușim din nou, să începem să construim serios, pentru prima oară după atâta amar de vreme.

ACUM este momentul și toată lumea știe că dincolo de acest moment ne poate aștepta un nou început sau decepția totală. Nu-i lăsați pe alții să vă fure din nou ceea ce ați căpătat cinstit și cu multă suferință!

Aveți încredere în voi, în lucrurile în care credeți și în faptele deja făcute. Ne va fi ușor să continuăm în fiecare zi, puțin câte puțin, dar fără teama că vom putea pierde vreodată ceea ce deja ni se arată a fi atât de aproape! Victoria definitivă", a scris politicianul.

Știri.md amintește că Curtea de Apel a decis astăzi că se consideră ales candidatul Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr la funcția de primar, Andrei Năstase. Totodată, a fost validat  mandatul primarului Andrei Năstase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării