main logo
931

Prima promisiune făcută de cel mai tânăr președinte de raion

Consiliul raional Glodeni a acceptat în şedinţa de ieri cererea de demisie a președintelui raionului, Ion Leucă, ales deputat din partea Partidului Democrat din Moldova, pe circumscripția uninominală nr. 5 Glodeni-Râșcani.

Prima promisiune făcută de cel mai tânăr președinte de raion

”Am fost și suntem o echipă închegată, capabilă să facă față lucrurilor importante pentru cetățenii raionului Glodeni. Nu-mi asum personal nici o realizare: pe toate le datorez cetățenilor care au crezut în echipa noastră în vara anului 2015, colegilor din cadrul Aparatului președintelui, Consiliului raional Glodeni, primarilor”, a declarat Ion Leucă, la încheierea mandatului de preşedinte, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Tot ieri, Consiliul raional Glodeni l-a votat în funcția de președinte de raion pe consilierul raional Ion Cojocari, care a devenit cel mai tânăr președinte de raion din Republica Moldova.

”Prima și singura promisiune pe care o fac – voi încerca să nu vă dezamăgesc, să colaborez cu toți consilierii raionali, indiferent de orientare politică, cu Aparatul președintelui, cu primarii, cu serviciile desconcentrate, cu instituțiile subordonate, pentru a continua faptele bune și a iniția alte lucruri în folosul cetățenilor. 

Sper ca vârsta mea să nu devină o barieră şi să avem o colaborare eficientă cu colegii mai în vârstă, în slujba cetățenilor raionului Glodeni”, a declarat Ion Cojocaru.

Ion Cojocari s-a născut la 27 noiembrie 1987, în satul Ustia, raionul Glodeni. Este licențiat, master în drept, până în prezent a activat ca manager al Biroului comercial Glodeni al SA ”FEE-Nord”. 

Vineri şi-a dat demisia şi preşedintele raionului Ungheni, Ludmila Guzun, aleasă deputat în Parlamentul R. Moldova, în urma scrutinului din 24 februarie. 

În locul ei a fost desemnată Iulia Pancu, fost şef al Direcției raionale pentru educație, aleasă cu trei luni în urmă vicepreședinte al raionului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării