main logo
1389

Prima întâlnire a lui Usatîi după revenire: S-a văzut cu ambasadorul SUA

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, s-a întâlnit marți, 13 septembrie, cu ambasadorul SUA, Kent D. Logsdon.

Prima întâlnire a lui Usatîi după revenire: S-a văzut cu ambasadorul SUAFoto: fb.com

“Astăzi, la sediul Partidului Nostru am avut o întrevedere cu noul ambasador SUA în Republica Moldova, Kent. D. Logsdon.

Am discutat despre crizele mai mici sau mai mari cu care se confruntă Republica Moldova și soluțiile posibile, inclusiv cele de natură politică. A fost o discuție utilă de bilanț la un an de guvernare, atât legată de prestația actualei guvernări, cât și ce ține de acțiunile opoziției din această perioadă.

Desigur, viitorul ne-a preocupat cel mai mult, iar eu i-am dat asigurări domnului ambasador că cred în posibilitățile țării noastre, că drumul Moldovei spre un stat puternic se va baza pe o economie eficientă, cu plan clar de dezvoltare”, a scris Renato pe rețelele sociale, transmite Știri.md.

Amintim că, în ultima perioadă, Renato Usatîi a fost observat la mai multe nunți și cumetrii: la nunta lui Gabriel Stati și a Anastasiei Fotachi, la cununia lui Roman Burlaca și a Gabrielei Damir, mereu în compania Ninei Crețu, sora lui Emilian Crețu, deși au apărut informații care vorbesc despre despărțirea lor.

Renato Usatîî s-a retras din politică și a renunțat la funcția de primar general al municipiului Bălți după alegerile parlamentare din 11 iulie 2021, invocând nemulțumiri în urma rezultatului obținut.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării