main logo
1382

Prim-ministrul Marelui Ducat al Luxemburgului sosește astăzi la Chișinău

Prim-ministrul Marelui Ducat al Luxemburgului, Luc Frieden, își începe astăzi vizita oficială de două zile în R. Moldova. La Chișinău, oficialul va avea întrevederi cu premierul Dorin Recean, dar și cu președinta Maia Sandu.

Prim-ministrul Marelui Ducat al Luxemburgului sosește astăzi la ChișinăuImagine simbol

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, premierul Dorin Recean are planificată întrevederea cu omologul său, Luc Frieden, pentru ziua de vineri. Luni, la Chișinău, va sosi și premierul Republicii Elene, Kyriakos Mitsotakis, transmite Știri.md cu referire la IPN.

„Deși vin în zile diferite, oficialii vor transmite un mesaj comun – atât Grecia, cât și Luxemburg sprijină o Moldovă europeană, o Moldovă prosperă și o Moldovă sigură. Oficialii vor discuta cu premierul Dorin Recean agenda bilaterală, agenda comercial-economică și procesul de integrare a țării noastre, dat fiind faptul că ambele state sunt state membre ale Uniunii Europene”, a precizat Daniel Vodă.

În contextul vizitei oficiale, în zilele de 12 și 13 septembrie, accesul persoanelor în anumite locuri publice din Capitală va fi limitat temporar. Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Capitalei, pe data de 12 septembrie, între orele 08:00 și 22:00, și pe 13 septembrie, între orele 06:00 și 15:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău. Conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării