main logo
5164

Președintele raionului Telenești a fost ales. Cine e Iurie Tulgara

Iurie Tulgara, reprezentantul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a fost ales președintele raionului Telenești.

Președintele raionului Telenești a fost ales. Cine e Iurie Tulgarazdg.md

Acesta a ocupat anterior funcția de consilier raional în Consiliul Raional Telenești și cea de primar al comunei Sărătenii Vechi din același raion, transmite Știri.md cu referire la zdg.md.

Vicepreședinții aleși ai raionului sunt Alexei Vrăjitoru din partea Partidului Social Democrat European (PSDE) și Ion Tulbure de la PAS. 

În perioada anilor 2020-2022, când Iurie Tulgara ocupa funcția de consilier raional acesta a fost membrul comisiei consultative economie, buget și finanțe. 

Iurie Tulgara este fondator al societății comericale „Ivis Plus”, care se ocupă cu fabricarea uleiurilor şi grăsimilor. În cea mai recentă declarație de avere și interese personale Tulgara declară venituri salariale anuale de circa 193 de mii de lei, majoritatea provenite de la compania pe care a fondat-o. Noul președinte al raionului Telenești are în proprietate un camion de marca Mercedes cu o valoare de 300 de mii de lei, un alt camion de aceeași marcă în valoare de 100 de mii de lei și un autoturism Renault dobândit în 2021 pentru suma de 360 de mii de lei. 

Citește articolul întreg pe zdg.md.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării