main logo
408

Preşedintele Moldovei l-a decorat pe Ambasadorul Rusiei cu Ordinul de Onoare

Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, l-a distins vineri pe Ambasadorul Rusiei la Chişinău, Farit Muhameşin, cu Ordinul de Onoare.

Igor Dodon l-a decorat pe Ambasadorul Rusiei cu Ordinul de Onoare

Asta "în semn de profundă gratitudine pentru contribuţia substanţială la dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor de prietenie şi colaborare moldo-ruse". 

Şeful statului a avut o întrevedere cu diplomatul rus în legătură cu încheierea mandatului său în Moldova, transmite Știri.md cu referire la Infotag.

El i-a mulţumit pentru activitatea desfăşurată în republică şi pentru contribuţia personală la progresul raporturilor de colaborare bilaterale în toate domeniile de interes reciproc. 

Drept exemplu Preşedintele a menţionat dinamica pozitivă a relaţiilor comercial-economice şi creşterea constantă a schimbului comercial între ţările noastre, în special pe parcursul ultimelor luni. 

"Mi-am exprimat convingerea că împreună cu noul ambasador al Federaţiei Ruse în Republica Moldova vom continua să extindem şi aprofundăm dialogul existent în interesul cetăţenilor ambelor ţări", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării