main logo
491

Presa rusă: Dodon urmează să țină un discurs în Duma rusească

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va ține un discurs în Duma rusească, la data de 21 noiembrie.

Presa rusă: Dodon urmează să țină un discurs în Duma rusească

În cadrul vizitei în Rusia, Dodon urmează să aibă şi o întâlnire cu președintele Dumei, Veaceslav Volodin, transmite Ştiri.md cu referire la Ria Novosti.

„La 21 noiembrie este planificat un discurs la ședința plenară a Dumei de Stat a Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. În primul rând va avea loc o întâlnire bilaterală cu Veaceslav Volodin, iar la ora 12:00 (11:00, ora Republicii Moldova) va avea loc la ședința plenară", a declarat vicespeakerul Dumei, Ivan Melnicov. 

Despre această vizită a anunţat anterior şi Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

„La sfârșitul lunii noiembrie curent, voi avea două întâlniri cu concetățenii noștri care locuiesc și muncesc în Federația Rusă. În cadrul acestora, voi prezenta un amplu raport privind situația politică și economică din țara noastră, totodată, vor fi trecute în revistă realizările obținute pe parcursul mandatului de Președinte, dar și succesele înregistrate în domeniul relațiilor bilaterale dintre Rusia și Moldova. De asemenea, vor fi discutate posibilitățile de extindere a legăturilor moldo-ruse de cooperare”, a scris Igor Dodon. 

Amintim că șeful statului a întreprins ultima sa vizită oficială în Fedarația Rusă acum câteva zile unde s-a întâlnit cu Vladimir Putin. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării