main logo
26553

Presa: Ilan Șor ar fi părăsit R. Moldova. Reacția partidului

Afaceristul cu o reputație dubioasă, Ilan Șor, nu se află în Republica Moldova și, cel mai probabil, nici nu se va întoarce prea curând.

Presa: Ilan Șor ar fi părăsit R. Moldova. Reacția partiduluiFoto: google.com

Surse care au dorit să-și păstreze anonimatul au declarat că principalul învinuit de furtul miliardului și-ar fi luat valiza și a plecat cu „banii noștri” în Israel cu zborul prin Istanbul, transmite Știri.md cu referire la noi.md.

Împreună cu toate informațiile despre locul aflării miliardului furat. După cum se știe, Israelul nu-și alungă cetățenii în alte state - îi ține împreună cu banii lor.

Fiind întrebată dacă se află sau nu în țară, purtătoarea de cuvînt a lui Ilan Șor, Alina Șargu, a spus că acesta se află în țară și "muncește".

Pe lângă aceasta, partidul a venit cu un apel către mass-media, susținând că ei mereu au fost „hărțuiți” și cu această ocazie roagă reprezentanții media „să nu exagereze și să semene minciuni sfruntate despre partidul nostru și liderul său. Atacând nemotivat partidul, atacați automat nemotivat peste 60.000 de cetățeni, membri ai Partidului Șor”.

Nu se știe cum muncește, însă, de câteva zile acesta nu a fost văzut în spațiul public, iar până în prezent, acesta nu a comentat situația politică din țară.  

La data pe 10 iunie, Partidul Politic ȘOR a anunțat un briefing de presă, însă apoi acesta a fost amânat. 

Între timp, deputații din noul Parlament au creat deja o comisie de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova.  

Precizăm că Ilan Șor este principalul figurant în raportul companiei Kroll privind „furtul miliardului”.  

Apare întrebarea: Dacă acest lucru este adevărat, atunci cine i-a permis condamnatului Șor să părăsească țara și de ce?

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării