main logo
482

Premierul Lituaniei vine la Chișinău. Programul vizitei

Premierul Republicii Lituania, Saulius Skvernelis, va efectua o vizită în Republica Moldova, în perioada 26-27 aprilie curent.

Premierul Lituaniei vine la Chișinău. Programul viziteiPremierul Lituaniei vine la Chișinău. Programul vizitei

Șeful Executivului de la Vilnius va avea mâine o întrevedere cu prim-ministrul Pavel Filip, în cadrul căreia vor fi abordate subiecte ce țin de evoluția relațiilor bilaterale și perspectivele de realizare a unor noi proiecte comune, în contextul parcursului european al Republicii Moldova.

Prim-ministrului Lituaniei, Saulius Skvernelis, va fi întâmpinat de premierul Pavel Filip în a doua jumătate a zilei la casa Guvernului. După aceasta cei doi prim-miniștri vor avea o întrevedere bilaterală. 

Ulterior cei doi oficiali vor realiza o fotografie de protocol comună, după care va avea loc o ședință în forrmat extins a delegațiilor Republicii Moldova și Republicii Lituania.

Totodată, cei doi oficiali vor susține și o conferință de presă, programată pentru ora 16:00. 

Prim-ministrul Lituaniei va avea și o întrevedere cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu. De asemenea, Saulius Skvernelis va vizita Oficiul de Legătură NATO la Chișinău, iar ulterior se va întâlni cu înalții consilieri UE și cu experții lituanieni din proiectele Twinning.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării