main logo
446

Premier: Autoritățile centrale au planuri mari pentru municipiul Bălți

Autoritățile centrale au planuri mari pentru Bălți. Acest lucru a fost declarat de prim-ministrul Natalia Gavrilița, miercuri, în cadrul ședinței guvernului desfășurate în acest oraș.

Premier: Autoritățile centrale au planuri mari pentru municipiul BălțiFoto: gov.md

Potrivit premierului, "capitala de nord" a Moldovei este un oraș cu potențial serios și merită mai multă atenție din partea autorităților centrale, transmite Știri.md cu referire la Infotag.

La Bălți au fost deja implementate proiecte importante cu sprijinul guvernului - s-a modernizat centrul de perinatologie de la spitalul clinic, s-a deschis un centru de ajutorare a copiilor care sunt victime sau martori ai infracțiunilor, se pune în funcțiune un centru de inovare, pe ultima sută de metri se află darea în exploatare a sistemelor de alimentare cu apă, iar 1,2 mii hectare de pământ au fost returnate stației experimentale tehnologice de cultivare a materialului semincer.

"Spun toate acestea pentru că de prea multe ori suntem înconjurați doar de informații negative, iar faptele bune trec neobservate. Multe proiecte în Bălți sunt deja în desfășurare, iar și mai multe sunt în perspectivă", a spus Gavrilița.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării