main logo
1520

PPEM, despre rezultatele alegerilor: Cresc șansele Republicii Moldova de a urma parcursul european

Partidul Popular European din Moldova susține că după alegerile din 24 februarie 2019 cresc semnificativ șansele Republicii Moldova de a urma parcursul european.

PPEM despre alegeri: Cresc șansele Moldovei de a urma parcursul european

Într-o declarație emisă presei, se menționează că PPEM se bucură faptul că partidele revanșarde, care doresc denunțarea Acordului de Asociere, nu au reușit să câștige majoritatea mandatelor în Parlament, transmite Știri.md.

"În pofida criticilor și atacurilor la care a fost supus PPEM, împreună cu partenerii de coaliție, am reușit să creăm un context favorabil pentru ca țara să avanseze spre lumea civilizată.

Felicităm partidele pro-europene pentru rezultatul obținut. Sperăm ca în continuare să dea dovadă de responsabilitate și să aibă o atitudine pro-activă privind necesitatea creării unui coaliții de guvernare care să continue reformele ce țin de Acordul de Asociere cu UE și să asigure cât mai curând posibil un nou Guvern.Depinde de maturitatea politică a partidelor pro-europene ce fel de coaliție vom avea în noul Parlament și cum va fi guvernată țara următorii 4 ani", se arată în declarație.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării