main logo
761

PPDA va înainta un proiect de înfrățire a Chișinăului cu județul Cluj

La următoarea ședință a Consiliului Municipal Chișinău (CMC), ce va avea loc la data de 20 noiembrie, fracțiunea municipală a Platformei DA va veni cu un proiect pe odinea de zi privind înfrățirea municipiului Chișinău cu județul Cluj.

PPDA va înainta un proiect de înfrățire a Chișinăului cu județul ClujFoto: știri.md

Despre aceasta a anunțat liderul Platformei DA, Andrei Năstase, în cadrul unei conferințe de presă, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„Săptămâna viitoare, colegii noștri vor veni în Consiliul Municipal Chișinău cu propunerea de adoptarea unei decizii, de înfrățirea municipiului Chișinău cu consiliul județean Cluj, unde există de mult timp o astfel de decizie. Acesta este unul dintre proiectele noastre, de atragerea fondurilor interne și externe, pentru dezvoltarea urbană, infrastructură, transport, drumuri, mediu, medicină și educație”, a declarat Andrei Năstase, după desfășurarea Consiliului Politic Național al Platformei DA.

Amintim că astăzi a avut loc ședința consiliului Politic Național al Platformei DA, în urma căreia s-a decis că formațiunea își va crea Asociația primarilor și consilierilor aleși în urma alegerilor locale generale.

Totodată, deputatul ACUM, Igor Munteanu, a fost numit în funcția de vicepreședinte al platformei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării