main logo
718

PPDA va accepta transfugi la alegerile locale? Răspunsul lui Năstase

Ministrul de Interne şi liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a fost întrebat în cadrul emisiunii Punctul pe Azi, dacă partidul său va accepta transfugi din Partidul Democrat, care vor vrea să candideze la următoarele alegeri locale pe listele PPDA.

PPDA va accepta transfugi la alegerile locale? Răspunsul lui NăstaseFoto: Știri.md

Năstase a făcut referinţă la scrisoarea semnată de circa 900 de primari, în care au fost atacaţi liderii PPDA şi PAS, subliniind că mulţi dintre aceştia au fost terorizaţi şi supuşi să o semneze, transmite Știri.md cu referire la tvrmoldovamd

„Căutăm tot ce este mai bun, dar trebuie să fim atenţi cu etichetele. Am văzut cum foarte mulţi dintre ei au fost puşi să semneze o scrisoare. Mulţi dintre ei au fost nevoiţi, supuşi, dacă vreţi terorizaţi. Trebuie să facem diferenţa dintre cei care au făcut-o cu bună-ştiinţă, cu anumite interese meschine şi alţii care au făcut-o fiind supuşi la anumite presiuni.

În prim plan trebuie găsite persoane oneste care au rezistat acestui regim şi nu care s-au făcut părtaşi ai acestui regim”, a spus Andrei Năstase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării