main logo
4957

Poșta Moldovei transportă ziare electorale PAS. Reacția partidului

Scandal la Râșcani, după ce o mașină de la Poșta Moldovei a fost filmată cum transporta, plină ochi, ziare electorale ale Partidului Acțiune și Solidaritate.

Poșta Moldovei transportă ziare electorale PAS. Reacția partidului

Consilier în fracțiunea PAS, Adriana Vlas a declarat pentru Unimedia.info că formațiunea are contract cu instituția, iar serviciile oferite de către Poșta Moldovei sunt un serviciu public pe care-l poate accesa orice concurent electoral, transmite Știri.md.

„PAS are contract cu Poșta Moldovei, e un serviciu public pe care-l poate accesa orice concurent electoral. Cheltuielile vor fi reflectate în raportul financiar depus vineri”, a declarat Adriana Vlas.

Ulterior, Poșta Moldovei a venit cu o reacție în care a precizat că potrivit prevederilor articolului 25 al Legii nr. 36/2016, Î.S. „Poșta Moldovei” este desemnată furnizor de servicii poștale universale pe teritoriul R. Moldova, inclusiv servicii de livrare a trimiterilor de curierat pe întreg teritoriul țării.

Astfel, Poșta Moldovei prestează servicii de livrare în bază de contract, contra plată, conform tarifelor în vigoare care sunt publicate pe pagina web oficială a întreprinderii.

„Serviciile noastre comerciale sunt accesibile pentru toate organizațiile și agenții economici care au nevoie de cei mai buni curieri din țară. Livrăm contra plată, inclusiv materiale electorale”, se arată în reacția Poștei Moldovei.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării