main logo
625

Portretele celor 2 deputați pentru care PG a cerut ridicarea imunității

Astăzi, Parlamentul a primit de la PG două cereri privind ridicarea imunității lui Petru Jardan, de la Partidul Șor, și Vladimir Cebotari, PDM.

Portretele celor 2 deputați pentru care PG a cerut ridicarea imunitățiiColaj: Știri.md

Ulterior, Comisia Juridică numiri și imunități s-a convocat în ședință pe marginea acestor subiecte, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

Din 2006 până în 2011 Vladimir Cebotari a exercitat funcţiile de secretar al consiliului de administrare a Î.S.C.A. „Air Moldova” şi director al Departamentului Juridic (la aceeaşi întreprindere). 

Din decembrie 2011 până în iunie 2013 a fost director la Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova. Din iunie 2013 până în aprilie 2015 a exercitat funcţia de viceministru al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, concomitent, în perioada ianuarie 2014-iulie 2014 a fost preşedinte al consiliului de administrare al Î.S. „MoldATSA”.

Începând cu 30 iulie 2015 şi până la 21 decembrie 2017 Vladimir Cebotari a exercitat funcţia de ministru al justiţiei în două guverne succesive (Streleţ şi Filip), fiind propus în această funcţie de Partidul Democrat din Moldova.

Până în 2018, Petru Jardan nu a fost implicat oficial în politică. Anul trecut, a fost desemnat de Partidul „Şor” în calitate de „reprezentant împuternicit” al formaţiunii în sectorul Botanica din mun. Chişinău. 

Citește mai mult pe Zdg.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării