main logo
1275

Popșoi: Majoritatea parlamentară va vota instituirea Stării de Urgență

Majoritatea parlamentară va susține, în cadrul ședinței de astăzi, solicitarea Guvernului de a introduce Starea de Urgență în sectorul gazelor naturale.

Popșoi: Majoritatea parlamentară va vota instituirea Stării de UrgențăFoto: știri.md

Despre aceasta a declarat în cadrul unui briefing de presă vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, transmite Știri.md.

”Parlamentul, astăzi, va dezbate și va vota oferirea de pârghii necesare Guvernului, pentru a răspunde prompt provocărilor care stau în fața R. Moldova.

Astăzi, Guvernul va veni în plenul Parlamentului cu solicitarea de a institui Starea de Urgență. Parlamentul va sprijini acest demers, vorbesc în numele majorității. Avem încredere deplină în colegii de la Guvern și suntem dispuși să le oferim pârghiile necesare pentru a avea capacitatea de a răspunde prompt la provocări. 

În perioada Stării de Urgență Parlamentul va continua să muncească chiar și în lipsa sesiunilor plenare, vom pregăti un pachet legislativ consistent, așa încât după finalizarea stării de urgență, fie peste 30 de zile, fie mai devreme, să putem intra în forță și să votăm toate proiectele de legi necesare. 

Vreau să fac un apel către opoziție, să nu politizeze această situație complicată”, a declarat deputatul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării