main logo
836

Popșoi, către Tauber: Vizitați Penitenciarul 13 ca să vă deprindeți

Deputata Partidului Șor Marina Tauber, care figurează în raportul Kroll, trebuie să meargă la pușcărie ca să se deprindă cu detenția. Recomandarea a venit din partea vicepreședintelui Parlamentului Mihai Popșoi, deputat al fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate, blocul ACUM.

Popșoi, către Tauber: Vizitați Penitenciarul 13 ca să vă deprindețiColaj: știri.md

"Ați vizitat Penitenciarul 13? Eu l-am vizitat cu colegii. Sunt condiții inumane acolo. Ar trebui să mergeți ca să vă deprindeți. Nu e Jora, nu e Piața Centrală. Ați încurcat adresa, aici e Parlamentul Republicii Moldova", a declarat Popșoi de la tribună într-un schimb de replici cu Tauber.

Vicespeakerul a declarat că din banii furați putea fi construită o autostradă de la Nord la Sud și de la Est la Vest, dar banii au rămas la Șor, Filat și Plahotniuc.

"Ați promis că va fi Monaco, dar a rămas o "adna balișaia Jora". Doamna Tauber, Dumneavoastră decideți dacă e de Sus, de Mijloc sau de Jos", a punctat vicepreședintele Parlamentului.

Dimineață, deputata Marina Tauber s-a plâns că, din 18 septembrie, de când a fost reținută și plasată sub control judiciar într-un dosar privind frauda bancară, și până ieri, a fost supusă unor rele tratamente.

Știri.md precizează că, astăzi, a fost prezentat raportul pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar și investigării fraudei bancare.

Prezentarea raportului în plenul Parlamentului a avut loc în lipsa deputaților Partidului Democrat, care au părăsit sala de ședințe, și au depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Sandu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării