main logo
839

Popov: Filip în calitate de președinte interimar e lovitură de stat

Declararea interimatului funcției de președinte și numirea lui Pavel Filip în calitate de președinte interimar nu poate fi calificată altfel decât lovitură de stat.

Popov: Filip în calitate de președinte interimar e lovitură de stat

Este declarația preşedintelui Institutului pentru Iniţiative Strategice, Andrei Popov, fost ambasador al Republicii Moldova în Austria, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

În timp ce liderii PD vorbesc despre „uzurparea puterii”, în realitate asistăm la uzurparea puterii de către conducerea Partidului Democrat - nominal Vlad Plahotniuc, Pavel Filip si Adrian Candu, afirmă Andrei Popov.

„Pentru a bloca procesul de transfer democratic al puterii către noul Guvern ales în deplină conformitate cu Constituția accesul în instituțiile de stat este blocat de către scuturi umane, iar Curtea (anti) Constituțională își confirmă a câta oara reputația de unealtă docilă total subordonată intereselor conducerii PDM. Declararea interimatului funcției de președinte și numirea lui Pavel Filip în calitate de președinte interimar nu poate fi calificată altfel decât lovitura de stat! Conform Art 2 al Constituției “Uzurparea puterii de stat constituie cea mai gravă crimă împotriva poporului”. Deci cei care acum dau ordine conducătorilor instituțiilor de stat sunt criminali”, a menționat Andrei Popov.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării