main logo
465

Popescu spune ce va face în vacanță: Gestionez munca și de peste hotare

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, spune că și-a luat câteva zile libere de la serviciu pentru a-și finaliza mai multe formalități legate de mutarea sa de la Paris la Chișinău.

Popescu spune ce va face în vacanță: Gestionez munca și de peste hotareFoto: Știri.md

Totodată, ministrul spune că va merge într-o vacanță cu familia, pe care a planificat-o de ceva timp, transmite Știri.md

"În politica externă, august este tradițional o lună mai calmă, majoritatea interlocutorilor noștri din exterior fiind în vacanță și pentru aceasta mi-am luat câteva zile libere de la serviciu pentru a-mi finaliza mai multe formalități legate de mutarea mea de la Paris la Chișinău de care nu m-am putut ocupa pană acum (și, credeți-mă, formalitățile sunt tare multe!) și de a merge cu copiii într-o vacanță planificată cu mult timp în urmă și pe care picii mei o meritau și o așteptau cu nerăbdare", a scris Popescu pe pagina de Facebook.

Chiar și așa, ministrul spune că nu este absent de la muncă, activitatea sa de la Chișinău fiind gestionată și atunci când se afla în afara țării. 

"O bună parte din activitatea mea și gestionarea activității MAEIE o fac inclusiv neaflându-mă fizic la Chișinău. Atunci când sunt în deplasări gestionez dosarele de politică externă prin telefon sau computer. Același lucru îl fac și acum. Continui să mă ocup zilnic de subiectele prioritare ale politicii noastre externe. Or, eficiența în orice tip de activitate - diplomație, jurnalism, afaceri sau politică- de multă vreme nu se mai măsoară în orele petrecute stând doar la birou", a adăugat Nicu Popescu. 

Știri.md amintește că începând de azi, 1 august, deputații sunt oficial în vacanță. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării