main logo
13686

Polițist din Rezina, cercetat în libertate după ce și-a tăiat soția cu un cuțit

Un ofițer de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Rezina și-ar fi agresat fosta soție cu un cuțit, după ce între cei doi s-ar fi iscat un conflict.

Polițist, cercetat în libertate după ce și-a tăiat soția cu un cuțitColaj: știri.md

Informația a fost expediată de un martor la adresa redacției Știri.md prin intermediul opțiunii Expediați-ne o știre, iar ulterior confirmată de organele de drept. 

"Un caz îngrozitor a avut loc recent în orașul Rezina. Este vorba de o familie în care este implicat un ofițer de urmărire penală din cadrul IP Rezina, care din cauza neînțelegerilor cu fosta soție, a dus la un scandal, care s-a soldat cu o agresiune fizică, fiind implicat un obiect ascuțit (cuțitul), în rezultat fosta soție a polițistului a ajuns în spitalul raional, fiind internată cu multiple tăieturi pe tot corpul, fiind în stare gravă", ne-a spus martorul.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Irina Burdujan a confirmat cazul și a declarat că acesta a fost transmis Procuraturii.

Știri.md a solicitat și o informație din cadrul IGP referitor la acest caz, iar drept răspuns ni s-a spus că polițistul nu a fost suspendat din funcție, iar fosta sa soție este într-o stare stabilă.

Totodată, surse din cadrul Procuraturii Generale au declarat pentru Știri.md că acest caz a avut loc la 11 noiembrie curent, iar oamenii legii au pornit un proces penal și examinează circumstanțele.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării