main logo
964

Poliția nu a identificat motocicliștii care au scandat împotriva ACUM

Poliția încă nu a identificat motocicliștii care au scandat lângă Palatul Național „Nicolae Sulac” împotriva Blocul ACUM.

Poliția nu a identificat motocicliștii care au scandat împotriva ACUMColaj: Știri.md

Aceștia urmează să se autosesizeze asupra acestui fapt. 

Ofițera de presă a Inspectoratului Național de Patrulare, Cristina Ababii, a spus că revine cu mai multe detalii, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Totodată, câțiva deputați ACUM au scris pe o rețea socială că persoanele care au venit astăzi, 23 mai, la contramanifestația ACUM ar fi fost organizați de Partidul Democrat.

„Guvernarea coruptă a decis să contracareze manifestaţia noastră paşnică, trimiţând ortaci agresivi, care au folosit limbaj violent la adresa noastră. Neavând soluţii politice pentru a ieşi din criza în care tot el a dus ţara, Plahotniuc încearcă să încingă spiritele în societate, semănând frică”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi a fost o zi plină de evenimente dramatice. Deși am planificat un protest pașnic împotriva creșterii prețurilor, dar am fost bruiați de contramanifestanții guvernării. Asta e ”democrația” Partidului Democrat”, a scris Mihai Popșoi.

L-am contactat repetat pe purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari, pentru a obține un comentariu la acest subiect, dar el nu a răspuns la telefon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării