main logo
1365

Plîngău, către PAS: Schimbați abordarea cât puterea nu s-a ridicat la cap

Ex-deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău, s-a supărat pe cei de la PAS și a venit cu un mesaj către deputatul Dan Perciun și ministrul Sergiu Litvinenco.

Plîngău, către PAS: Schimbați abordarea cât puterea nu e ridicată la capFoto: știri.md

”Nu există democrație când absolut toate concursurile publice sunt câștigate de oamenii afiliați partidului de guvernământ. Mai departe ce, vor fi câștigate licitațiile doar de oamenii din PAS pentru că așa a decis poporul pe 11 iulie?”, se întreabă Plîngău pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

Din aceste motive, politicianul s-a adresat către Dan Perciun și Sergiu Litvinenco într-un mesaj pe o rețea de socializare.

”Vă rog, schimbați abordarea cât încă puterea absolută nu s-a ridicat la cap! Construiți democrație, nu partid-stat! În modestia voastră încă mai am încredere. Știu cât e de greu uneori să mergi împotriva oamenilor din partid, dar e necesar pentru binele comun și pentru partid la fel. Nu există încă partide sau forțe care să vă opună rezistență, chiar și când greșiți. Presa încă e loială, opoziția parlamentară e slabă și necredibilă, Platforma DA  încă nu și-a revenit în totalitate. Atacurile din partea membrilor voștri asupra oricui îndrăznește să-și spună o părere critică vă dăunează și creează frustrări și nemulțumiri care acum se vorbesc în șoaptă. Nu promovați fenomene pe care le-ați criticat chiar voi! 

Pe măsură ce voi obligați oamenii să adere la PAS pentru a putea avea o funcție în stat, în aceeași măsură creați frustrări și ură din partea oamenilor care se simt nedreptățiți și dacă credeți că majoritatea oportuniștilor de azi care s-au lipit vouă vor fi fideli, priviți la democrați, PLDM, comuniști, sau alte partide care erau cândva partide-stat! Și-n PLDM, și-n PD erau oameni care credeau din toată inima că ceea ce fac ei e absolut corect și-n binele poporului. Încă mai cred că peste 4 ani Moldova nu va fi la fel, cred că nu doar oamenii din partidul de guvernământ au parte de viață și oportunități în Republica Moldova”, scrie Plîngău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării