main logo
1814

Pliante electorale false: ACUM promite eliberarea lui Filat și Platon

În lădițele poștale ale mai multor locuitori ai Capitalei au fost distribuite foi volante, al căror design seamănă cu cel folosit de blocul ACUM pentru publicitate electorală.

Pliante electorale false: ACUM promite eliberarea lui Filat și Platon

Pe acestea scrie că opozanții promit eliberarea lui Vlad Filat și a lui Veaceslav Platon odată cu venirea la putere. Mai devreme, un pliant electoral care ar fi semnat de PDM a utilizat nuanțele de roșu specifice socialiștilor, pentru a combate promisiunile electorale ale blocului ACUM și PSRM.

Pliantele electorale cu simbolica ACUM au fost expediate pe adresa Agora de către o locuitoare a sectorului Botanica.

Solicitată de Agora, purtătoarea de cuvânt a blocului ACUM, Cristina Bujor, a infirmat că pliantul ar aparține blocului electoral și a pus această acțiune pe seama oponenților politici.

„E cea mai mizerabilă campanie desfășurată vreodată în Republica Moldova. PDM și PSRM fac ceea ce știu mai bine - mint oamenii așa cum au făcut și la prezidențiale, și la locale, cheltuind bani murdari și nedeclarați pentru aceste minciuni, știind că instituțiile statului îi vor proteja în loc să-i penalizeze. În realitate, ei știu că noi vom investiga toate abuzurile și vor ajunge la pușcărie toți cei care au încălcat legea. Frica lor de blocul ACUM s-a transformat în agonie”, ne-a comunicat Bujor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării