main logo
500

PLDM și-a anunțat candidatul la Primăria orașului Leova

Partidul Liberal Democrat din Moldova și-a anunțat candidatul la funcția de primar al orașului Leova. Acesta este Alexandru Bujorean, vicepreședintele PLDM.

PLDM și-a anunțat candidatul la Primăria orașului Leova

Într-o postare pe o rețea de socializare, Bujorean a declarat că decizia a fost luată după mai multe consultări cu colegii de partid, dar și cu locuitorii orașului, transmite Știri.md.

„După multe cugetări și consultări cu colegii, după discuțiile sincere cu orășenii mei din Leova, care mi-au acordat masiv votul de încredere la alegerile parlamentare din 2019 am primit decizia de a mă implica în acest scrutin electoral, nu doar ca și candidat la funcția de consilier local și raional, dar și ca candidat pentru funcția de primar al orașului Leova.

Nu este o decizie ușoară, dar este cât se poate de asumată și chibzuită.

Schimbarea nu mai poate fi așteptată „pe verticală", ea trebuie să înceapă de jos, de la talpa țării, din locurile în care oamenii nu mai vor să audă prea multe despre politică, ci cât mai multe despre soluționarea reală a problemelor lor zilnice: gunoi, câini vagabonzi, preț la apă și canalizare, drumuri și infrastructură etc.

Nu merg singur în aceste alegeri.

Vin cu cea mai pregătită echipă raională și cu o listă de consilieri locali care vin să aducă un suflu nou în administrația locală din Leova și în acest sens, fac un apel către toți oamenii sinceri și devotați orașului și raionului nostru, să pună umărul la schimbarea mult prea așteptată de toți leovenii.

Schimbarea nu o poate face un singur om.
Doar împreună facem viața mai bună!”, a declarat Alexandru Bujorean.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării