main logo
3092

Platon, pe străzile Londrei. Ce face acolo: Am avut câteva întrevederi

În timp ce procurorii îl caută pe Veaceslav Platon, acesta se plimbă liber pe străzile din Londra.

Platon, pe străzile Londrei. Ce face acolo: Am avut câteva întrevederi

Despre aceasta a anunțat chiar controversatul omul de afaceri, care a confirmat acest fapt pe Facebook, transmite Știri.md.

Mai mult decât atât, Platon a dezvăluit și cu ce se ocupă la Londra. Acesta a scris că organizează întâlniri cu diaspora moldovenească.

”Odată ce am ajuns la Londra, moldovenii de aici au început să-mi scrie pe Facebook. Eu nu-i cunoșteam și mie îmi era interesant să discut cu ei despre cum trăiesc, unde muncesc... Am avut câteva întrevederi și am aflat multe despre ei. Au probleme legate de migrație, impozite și, cel mai important, au probleme cu un loc de muncă bine plătit. O altă problemă este chiria care le costă cea mai bună parte din salariu. Voi lucra la aceste probleme și voi încerca să vin cu soluții.

Probabil, am să organizez mai multe întâlniri cu diaspora. Mai ales cea la Northampton. Acolo sunt foarte mulți moldoveni. Dacă sunteți interesați și cineva din Londra ar dori să se întâlnească, scrieți-mi în privat. Ne vom întâlni cu siguranță!”, a scris Platon pe pagina sa de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării