main logo
2070

Platforma DA a aprobat listele electorale pentru anticipate

Astăzi, 23 mai, a avut loc ședința Consiliului Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr în cadrul căreia a fost aprobată lista electorală a formațiunii pentru alegerile anticipate din 11 iulie 2021.

Platforma DA a aprobat listele electorale pentru anticipateFoto: deschide.md

Potrivit unui comunicat al Platformei DA, principiile în baza cărora au fost aleși candidații Platformei pentru a o reprezenta în viitorul Parlament au fost mereu aceleași: meritocrația, profesionalismul, integritatea, implicarea în lupta împotriva corupției și capacitatea de a munci în beneficiul oamenilor, pentru o țară în care să vrei să trăiești, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

„Platforma DA a manifestat o atitudine extrem de serioasă în cadrul acestui proces și nu s-a grăbit să prezinte lista electorală înainte de a o fi discutat la toate nivelele și oferind timp suficient tuturor membrilor formațiunii să se expună pe marginea ofertei electorale a Platformei DA”, se mai arată în comunicat.

Andrei Năstase, președintele Platformei DA, a mulțumit tuturor pentru implicare și munca depusă, a remarcat prestația excelentă a deputaților Platformei DA în legislatura care își încheie activitatea și a remarcat că toate proiectele înregistrate în Parlament de fracțiunea Platformei DA vor fi continuate, promovate în mandatul viitor. 

Listele electorale urmează a fi depuse la CEC în așa fel încât Platforma DA să poată demara campania electorală pentru a fi și mai reprezentativă în forul legislativ al Republicii Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării