main logo
6215

Plahotniuc: Tentativă eșuată de răpire. Familia mea e speriată

Vlad Plahotniuc a venit cu o primă reacție după ce PDM s-a retras de la guvernare.

Plahotniuc: Tentativă eșuată de răpire. Familia mea e speriată

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, liderul PDM confirmă faptul că este plecat din țară, și susține că are nevoie de o pauză, dar nu pentru odihnă, ci pentru noi planuri "prin care să reușim să readucem stabilitatea în Moldova și liniștea de care cetățenii au nevoie", transmite Știri.md.

Plahotniuc susține că are nevoie de timp pentru a-și securiza familia, care a trecut prin momente grele, inclusiv după o tentativă eșuată de răpire a acestuia anul trecut:

"Copiii mei sunt speriați, familia mea este speriată și nu se simte în siguranță nicăieri. 

Familia mea are nevoie mai mult ca oricând să fiu lângă ea și eu voi sta cât este necesar, pentru ca să treacă cu bine peste aceste momente și să se simtă în siguranță. 

Este dreptul meu să iau toate măsurile pentru a mă proteja și a-mi proteja familia sau oamenii apropiați, așa cum cred că e mai bine pentru ei. 

În această perioadă, Moldova nu este o țară sigură, iar asta nu din cauza posibilelor dosare inventate de oponenți, dar din cauza unora care își doresc să o preia cu forța", a scris Vlad Plahotniuc.

Știri.md amintește că Vlad Plahotniuc ar fi ajuns cu un automobil în regiunea transnistreană, de unde a plecat la Odesa, iar de acolo ar fi zburat cu un avion privat. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării