main logo
555

Plahotniuc: PDM va lansa inițiative de susținere a familiilor cu copii

Investițiile în copii sunt investiții în viitor și în o societate mai bună. Este motivul pentru care Partidul Democrat a promovat și va pune în aplicare mai multe inițiative sociale de susținere a familiilor cu copii.

Plahotniuc: PDM va lansa inițiative de susținere a familiilor cu copiiPlahotniuc: PDM va lansa inițiative de susținere a familiilor cu copii

Declarația a fost făcută de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc, duminică, 17 februarie, în cadrul unor întâlniri cu alegători de la Nisporeni, acolo unde candidează pe circumscripția uninominală, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Liderul PDM a discutat cu angajații grădiniței „Povestea” și cu părinții care își duc copiii la această instituție. Vlad Plahotniuc le-a vorbit despre inițiativa partidului pe care îl conduce, votată de către Parlament în primă lectură, ca fiecărui copil, până la vârsta de 18 ani, să-i fie oferiți lunar câte 200 de lei. „Astea sunt miliarde de lei pe care noi putem să le dăm din buget, pentru că le-am acumulat”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Liderul PDM a vizitat și liceul „Mircea Eliade” din orașul Nisporeni, unde a discutat cu profesori și liceeni. Potrivit PDM, dascălii au salutat reforma salarială în sistemul bugetar și au vorbit despre continuarea reformei curriculumului educațional și despre alte proiecte pentru îmbunătățirea sistemului de învățământ.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării