main logo
1397

Plahotniuc e respectat de subalterni? Răspunsul unui deputat PDM

Se pare că în rândul democraților, Vlad Plahotniuc deține un respect incontestabil, confirmat și de un membru de partid.

Plahotniuc e respectat de subalterni? Răspunsul unui deputat PDM

Valentina Stratan a fost întrebată la protestul de ieri de către membrii Mișcării de Rezistență Națională dacă îl respectă pe Vlad Plahotniuc. 

Fără dubii, deputata PDM, Valentina Stratan a și răspuns: „Foarte mult”, transmite Știri.md.

Mai mult, politiciana a menționat că are și motive.

,,Foarte mult îl respect. Am pentru ce, dacă vreți să știți. Asta voi nu aveți pentru ce”, a declarat Valentina Stratan.

Amintim că, la 24 decembrie 2018, membrii Congresului VIII al Partidului Democrat din Moldova au votat unanim candidatura lui Vlad Plahotniuc pentru numirea în funcția de președinte al PDM. Printre viziunile sale, Vlad Plahotniuc a menționat modernizarea partidului, care va fi mai aproape de oameni.

„Cu cât suntem atacați mai mult, cu atât noi ne întârim mai tare. Oamenii deja își doresc politicieni de acțiune, nu politicieni demagogi. În toată perioada vieții mele, de fiecare dată când plecam la un drum nou, la un proiect nou, evaluam scopul și mijloacele acestuia. Eu nu-mi puteam permite să preiau acest partid fără ca membrii PDM să nu știe scopul și viziunea mea de dezvoltare a partidului”, a declarat Vlad Plahotniuc după ce a fost ales președinte PDM.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării