main logo
368

PL: Vom lupta cu făţărnicia şi pentru unirea cu România

Programul electoral al Partidului Liberal conţine doar trei puncte: lupta cu oligarhii, lupta cu făţărnicia şi unirea cu România, a anunţat preşedintele PL, Dorin Chirtoacă.

PL: Vom lupta cu făţărnicia şi pentru unirea cu România

Potrivit agenţiei Infotag, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, el a menţionat că partidul „intenţionează să lupte atât cu clanul oligarhic Plahotniuc-Dodon-Şor, cât şi cu clanul Năstase-Ţopa", transmite Știri.md.

Liberalul s-a referit iarăşi la „implicarea copreşedintelui blocului ACUM, Andrei Năstase, în tentativa de a privatiza "Air Moldova" în anul 2000, care a costat bugetul Republicii Moldova 7 milioane de euro". 

De asemenea, potrivit lui Chirtoacă, „aproape toate bunurile imobiliare, proprietăţile în valoare de sute de milioane de euro ale lui Vlad Plahotniuc în Moldova şi în străinătate sunt înregistrate pe numele unui cetăţean al Ciprului".

„Noi am prezentat aceste informaţii, dar nici presa, nici societatea civilă nu au reacţionat la acest lucru, preferând să tacă, aşa cum preferă să tacă şi cei din blocul ACUM. Aceasta este făţărnicia moldovenilor, pentru care trebuie să ne fie ruşine şi împotriva căreia vom lupta", a spus Chirtoacă.

El a menţionat că „alegerile vor fi necinstite şi nedemocratice", dar „liberalii, asemeni oamenilor de bună-credinţă, care sunt mereu pe partea adevărului, vor urma întotdeauna legea".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării