main logo
675

PL crede că alegerile parlamentare vor avea loc nu în februarie, ci în toamnă

În opinia liberalului Valeriu Munteanu, alegerile parlamentare nu vor avea loc în februarie, așa cum s-a decis astăzi în Parlament, ci în noiembrie.

Munteanu: Alegerile parlamentare vor avea loc la toamnă

Guvernarea „o să-i trimită pe toți relaxați și împăcați într-o vacanță prelungită [...], iar în septembrie vor reveni la ședințele Parlamentului, unde hotărârea adoptată astăzi va fi modificată, alegerile fiind stabilite, cel mai probabil pentru sfârșitul lunii noiembrie…", este de părere liberalul, relatează Știri.md cu referire la unimedia.

„Cartofori fiind, democrații blufează din nou. Alegerile parlamentare vor avea loc în toamnă.

Cei din PDM, nu pot juca cinstit, ei pot să-și atingă obiectivele mistico-politice doar atunci când se dedau la înșelătorii machiavelice, ce forțează în permanență norma legală, standardele democratice și bunul simț.

Astăzi, democrații au scurs în public, prin aceeași sursă fidelă de presă, de sorginte „șalară”, un proiect de hotărâre de Parlament, privind stabilirea alegerilor parlamentare ordinare în data de 24 februarie 2019.

Cred cu tărie că este o păcăleală ordinară din partea guvernării certate cu democrația, care consideră că astfel, o să-i trimită pe toți relaxați și împăcați într-o vacanță prelungită, tulburând, astfel cadența de pregătire necesară pentru alegerile parlamentare, iar în septembrie vor reveni la ședințele Parlamentului, unde hotărârea adoptată astăzi va fi modificată, alegerile fiind stabilite, cel mai probabil pentru sfârșitul lunii noiembrie…", a scris Valeriu Munteanu pe Facebook.

Știri.md amintește că astăzi, Parlamentul a decis în ședință plenară că alegerile parlamentare vor fi organizate pe 24 februarie. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării