main logo
679

Pistrinciuc, despre Dodon: Comportament asemănător unui copil

Vicepreședintele PLDM, Vadim Pistrinciuc, a comentat acțiunea președintelui, Igor Dodon, prin care împarte drapele cu ocazia Zilei Drapelului de Stat al Republicii Moldova drept una lipsită de orice logică și comportamentul acestuia este asemănător unui copil.

Pistrinciuc, despre Dodon: Comportament asemănător unui copilVicepreședintele PLDM, Vadim Pistrinciuc.

„Dacă ești statalist, care e sensul să diluezi, amesteci și fărămițezi simbolica existentă a statului? Bagi mai multă confuzie, antagonisme, încâlcești și mai mult "căile nebănuite ale statalismului autohton". E asemănător comportamentului unui copil, care deși îi este foame, aruncă mâncarea în jur”, a scris Vadim Pistrinciuc într-o postare pe facebook.

Amintim că astăzi primele 11 Primării din 6 raioane au primit câte un „Drapel de Stat” din partea președintelui.

Zilele trecute Igor Dodon a promis fiecărei primării din țară câte un Drapel de stat, dar și drapelul istoric al lui Ștefan cel Mare și Sfânt cu ocazia Zilei Drapelului de Stat al Republicii Moldova, scrie unimedia.info.

Acesta a menționat că Primele drapele vor fi propuse celor 300 de localități care au semnat declarații pentru menținerea statalității și independenței Republicii Moldova, lăsând la „coadă” unioniștii.

Menționăm că Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova se celebrează la data de 27 aprilie. Sărbătoarea a fost instituită de Parlamentul de la Chișinău la 23 aprilie 2010.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării