main logo
3329

Petic s-a întâlnit cu Jizdan: Am așteptat această clipă 9 luni

Activistul PPDA, Gheorghe Petic, a declarat că s-a întâlnit ieri, 6 august, cu fostul ministru de Interne, Alexandru Jizdan, pe care-l acuză de fabricarea celor șase dosare împortiva sa.

Petic s-a întâlnit cu Jizdan: Am așteptat această clipă 9 luni

Fostul polițist de frontieră, învinuit de viol, a dat ochii cu fostul ministru la ușa unui birou din Parlamentul Republicii Moldova, transmite Știri.md.

„Ieri la ușa unui birou din Parlamentul R. Moldova l-am întâlnit pe călăul și comandatorul principal al fabricarii celor 6 dosare penale împotriva mea și punerea mea ulterioară la închisoare, vorba este de fostul ministru de interne, actualul deputat al Partidului Democrat, Jizdan Alexandru”, a declarat Petic.

Petic susține că a așteptat acest moment timp de 9 luni de zile. „Nu cred că este necesar să vă redau ceea ce am simțit ieri după cele 3 închisori prin care am fost târât la doleanța acestui individ.

Nu a avut curaj să mă privească în ochi pentru că contrariu cădea fără cunoștință. Nu instig la ură și vrajbă, pentru aceasta se pedepsește penal, dar Alexandru Jizdan e dușmanul meu și al familiei mele și va răspunde, pentru tot va răspunde, puțintică răbdare”, a mai adăugat fostul polițist de frontieră.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării