174
1
Perioada electorală pentru alegerile locale începe pe 19 august
174
1

Perioada electorală pentru alegerile locale generale din 20 octombrie începe pe 19 august, iar campania electorală începe pentru candidați din momentul înregistrării la Comisia Electorală Centrală.

Potrivit programului calendaristic pentru realizarea acțiunilor de organizare și desfășurare a alegerilor locale generale, aprobat de CEC, decizia privind stabilirea locului și timpului primirii documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcțiile de consilieri raionali, municipali în consiliile municipale Bălți și Chișinău și de primar general al municipiilor Bălți și Chișinău se va lua până pe 1 septembrie, transmite Știri.md cu referire la IPN

Până la 11 septembrie, urmează să fie luată decizia cu privire la stabilirea locului și timpului primirii documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcțiile de consilieri sătești, orășenești și de primari.

Din 14 septembrie, este planificată constituirea secțiilor de votare în baza propunerilor primarilor. Până pe 26 septembrie, trebuie să fie constituite și birourile electorale ale secțiilor de votare.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter