main logo
2491

Percheziții matinale la Partidele Renaștere și Șansă. Ce spun membrii

În această dimineață au loc percheziții la mai mulți membri ai Partidului Politic „Șansă”, dar și la cei ai Partidului „Renaștere”.

Percheziții matinale la Partidele Renaștere și Șansă. Ce spun membrii

Despre aceasta au anunțat membrii formațiunilor, transmite Știri.md.

„Cei care critică puterea sovietică și politica de la Kremlin acționează ca NKVD în anii  37, când veneau pe întuneric în casele oamenilor și ridicau din pat femei și copii. Exact așa au procedat reprezentanții instituțiilor de forță, mai corect - instituțiile de forță ale actualei guvernări, în raport cu membrii și simpatizanții Partidului „Șansă”. Au venit în casele lor, i-au luat pe sus și au făcut percheziții”, a declarat Alexei Lungu. 

Alexei Lungu a menționat că el și familia lui sunt filați zilnic de către angajații instituțiilor de forță. În acest context, el a catalogat acțiunile drept criminale și inadmisibile pentru o țară care se pregătește pentru integrarea europeană. 

„Vreau să mulțumesc instituțiilor de forță pentru că îmi filează zilnic familia. Cel puțin, soția și copiii mei vor fi în siguranță, iar asta înseamnă că nu li se va întâmpla nimic rău”, a concluzionat Alexei Lungu.

„Un alt val de percheziții la activiștii și liderii locali ai Partidului „Renaștere” din nordul țării nu face decât să arate că autoritățile se tem de noi”, au declarat cei din Partidul „Renaștere”. 

Totodată oamenii legii au descins cu percheziții și la Primăria din Orhei.

Echipa TV8 a surprins imagini din timpul perchezițiilor, iar avocatul prezent a declarat că în biroul viceprimarului din Orhei, Cristina Cojocari „s-au găsit doar câteva bilețele”, iar oamenii legii i-au ridicat telefonul mobil.

(Sursa video Tv8)

(Sursa video Partidul Renaștere)

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării