main logo
4130

Pentru cine a cântat Plahotniuc: Am să beau, pân-o face mâța miau

Liderul pedist Vladimir Plahotniuc a interpretat maneaua „Am să beau, să beau, să beau, pân-o face mâța miau!” la o petrecere organizată la 27 decembrie pentru activiștii democrați.

Pentru cine a cântat Plahotniuc: Am să beau, pân-o face mâța miau

Ospățul a avut loc la Băcioi și a marcat startul colectării semnăturilor pentru candidații acestei formațiuni în circumscripțiile uninominale, transmite Ştiri.md cu referire la Anticorupţie.md.

Dintre greii pediști au fost surprinși la petrecere Vladimir Plahotniuc, Constantin Botnari și Constantin Țuțu. Aceștia au fost însoțiți de activiști, lideri ai administrațiilor publice locale și... luptători de performanță.

Petrecerea a avut loc în Sala de ceremonii „Armonie” din Băcioi, satul de baștină al lui Constantin Țuțu. Localul aparține familiei fostului primar de Băcioi, Ion Borș. Ospățul la care au participat cel puțin o sută de persoane a fost organizat de către deputatul Țuțu.

Printre invitați au mai fost surprinși primarul de Trușeni, Ion Apostol, cercetat penal de către Procuraura Anticorupție pentru înstrăinarea ilegală a terenurilor, luptătorii de la Clubul „ProTeam” al lui Constantin Țuțu – Stas Golban, Alexandru Beschieru și Radu Crețu, șeful Oficiului Teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat și Ghenadie Iurco.

Constantin Țuțu a făcut mai multe poze cu Plahotniuc și ceilalți invitați pe care le-a publicat pe pagina sa de Facebook. Una dintre aceste fotografii este însoțită de o urare pentru liderul PDM, care va împlini pe 1 ianuarie 53 de ani: „La mulți ani, domnule președinte! Multă sănătate, realizări frumoase și cât mai mult succes în campania electorală care ne așteaptă!”.

Maneaua „Am să beau, să beau, să beau, pân-o face mâța miau!”, interpretată de Vlad Plahotniuc este foarte populară în satele din zona Nisporenilor, de unde este de baștină democratul.   

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării