main logo
1763

Pe cine ameninţă Şor: Cu centura asta o să dau bătaie la fund

Ilan Șor, s-a dezlănțuit pe pagina sa de Facebook. După ce a mulțumit oamenilor care au venit la protestul de astăzi, primarul de Orhei s-a adresat „jurnaliștilor plătiți”.

Pe cine ameninţă Şor: Cu centura asta o să dau bătaie la fund

Acesta s-a arătat deranjat că presa a scris despre prezența pungilor cu hrană și băutură de la manifestație. Potrivit lui, acesta este un lucru normal, iar „jigodiile” care scriu „scârboșenii” vor fi pedepsiți după ce Șor va accede la guvernare.

Totodată, Șor a vorbit și despre centura sa, despre care presa a scris că ar valora câteva sute de euro. Primarul de Orhei a menținat că accesoriul i-a fost dăruit de soția sa și că îl poartă pentru că îi poartă noroc, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

Ilan Șor nu a ezitat să treacă la amenințări și la adresa oponenților politici. „Andrei și Maia, vă voi bate la fund cu această centură, dacă veți continua să vă comportați așa”, a spus Șor în fața camerei. Acesta a mai adăugat că cei doi lideri politici încearcă să distrugă proiectul magazinelor sociale, idee care a fost implementată „pentru popor”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării