main logo
2222

Pe cine a votat diaspora din Rusia: Diferența dintre Usatîi și Dodon

Peste 5.000 de alegători din diasporă, aflați în Federația Rusă, au participat la turul I al scrutinului prezidențial din 1 noiembrie.

Pe cine a votat diaspora din Rusia: Diferența dintre Usatîi și DodonColaj: știri.md

Datele prezentate de Comisia Electorală Centrală denotă că în topul preferințelor votanților a fost liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care a acumulat 2.413 voturi. Poziția a doua din clasamentul pentru această țară a fost ocupată de candidatul independent Igor Dodon. Iată cum se împart voturile diasporei din Rusia, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

După prelucrarea proceselor verbale ale celor 17 secții de votare deschise în această țară, datele indică că prima poziție este ocupată de candidatul Renato Usatîi. Pentru liderul Partidului Nostru au votat 2.413 alegători, ceea ce reprezintă mai mult de jumătate din toate voturile din Federația Rusă.

Astfel, pe locul doi se regăsește candidatul independent și președintele în exercițiu Igor Dodon. La diferență de circa 200 de voturi, Dodon a cedat primul loc primarului de la Bălți. Pentru actualul președinte au votat 2.292 de alegători din diaspora din Federația Rusă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării