main logo
413

PDM se declară deschis față de toți partenerii externi, inclusiv Rusia

Partidul Democrat se declară deschis față de toți partenerii externi ai Moldovei, inclusiv Federația Rusă, atât timp cât parteneriatele se bazează pe respect reciproc și pragmatism.

PDM se declară deschis față de partenerii externi, inclusiv Rusia

Declarația a fost făcută de către liderul fracţiunii parlamentare a Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip în carul unei întrevederi cu ambasadorul Federaţiei Ruse la Chişinău, Oleg Vasneţov, transmite Știri.md.

Referindu-se la realităţile politice ale momentului, preşedintele fracţiunii democrate din Parlament a precizat obiectivul PDM de a susţine formarea cât mai rapidă a unei coaliţii de guvernare în Republica Moldova pentru a continua proiectele începute în mandatul anterior.

Ambasadorul Federaţiei Ruse, Oleg Vasneţov, a ţinut să remarce scorul bun înregistrat de PDM în alegerile parlamentare din 24 februarie curent, precum şi să-i ureze succes lui Pavel Filip în exercitarea funcţiei de Preşedinte al fracţiunii PDM. 

Diplomatul rus a folosit acest prilej pentru a evidenţia disponibilitatea Moscovei de a dezvolta cooperarea moldo-rusă pe filiera parlamentară prin relansarea rapidă a activităţii grupului parlamentar de cooperare Republica Moldova-Federaţia Rusă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării