main logo
767

PDM nu va face publică opțiunea sa pentru turul II al alegerilor locale

Partidul Democrat nu va face publică opțiunea sa pentru turul doi al alegerilor locale noi din Chișinău, iar comunicarea cu membrii şi simpatizanţii partidului se va efectua direct prin intermediul organizaţiilor teritoriale.

PDM nu va face publică opțiunea sa pentru turul II al alegerilor localePDM nu va face publică opțiunea sa pentru turul II al alegerilor locale

Anunţul a fost făcut astăzi la finele şedinţei săptămânale a formaţiunii de Vladimir Cebotari, vicepreședintele PDM, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Potrivit sursei citate, PDM a luat act de rezultatele alegerilor locale noi care au avut loc pe 20 mai şi a decis să nu facă publică opţiunea partidului pentru turul doi de scrutin din capitală.

„Pentru turul doi, noi nu vom comunica public opțiunea  Nu dorim ca alții să comunice în numele nostru și într-o manieră schimonosită și nu vrem ca membrii de partid să înțeleagă mesajul greșit. Comunicarea cu membrii formațiunii noastre se va face direct”, a spus Cebotari.

El a specificat că toate forţele politice din ţară ar trebui să tragă concluzii după scrutinul din 20 mai, pe care l-a calificat ca fiind un antrenament pentru alegerile parlamentare din toamnă.

„În ceea ce privește scrutinul de la Chișinău, PDM este îngrijorat de o prezență foarte redusă  la alegeri şi îndemnăm oamenii să dea dovadă de responsabilitate civică și să meargă pe 3 iunie la urne unde să voteze pornind de la propriile convingeri și aprecieri", a relevat Cebotari.

Duminică, 20 mai în şapte localităţi din ţară, inclusiv municipiile Chişinău şi Bălţi au avut loc alegeri locale noi. În şase dintre acestea primarii au fost aleşi din primul tur.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării