main logo
635

PDM nu exclude că va contesta transferul de imagine pe care îl face Igor Dodon asupra PSRM

PDM nu exclude că ar putea contesta „transferul de imagine” pe care îl face președintele Igor Dodon asupra Partidului Socialiștilor, prin susținerea deschisă și anunțul că ar putea candida la următoarele parlamentare pe listele formațiunii.

PDM ar putea contesta transferul de imagine pe care îl face Dodon

PDM nu exclude că va contesta transferul de imagine pe care îl face Igor Dodon asupra PSRM

Declarația a fost făcută de deputatul democrat Sergiu Sîrbu, transmite Știri.md cu referire la IPN.

„Nu excludem că vom veni pe viitor cu o contestație în detalii cum transferul de imagine și folosirea resurselor administrative de la o instituție prezidențială finanțată de stat este folosită pentru a crește imaginea unui partid politic și a unui concurent electoral”, a declarat parlamentarul.

Jurnalistul Valeriu Reniță consideră că tactica Partidului Socialiștilor de a-și anunța viitorii candidați pe circumscripții este una obraznică și își permite acest lucru pentru că ar avea protecție în persoana șefului statului.

Partidul Democrat din Moldova a anunțat, vineri, că sesizează instituțiile responsabile de organizarea alegerilor despre încălcarea de către unele partide și organizații civice a prevederilor Legii privind partidele politice, ale Codului Electoral și Codului Audiovizualului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării