main logo
1067

PDM, despre legea privind Stadionul Republican: O rușine internațională

După ce coaliția neoficială PSRM-Șor a votat legea prin care Stadionul Republican rămâne în proprietatea statului, Pavel Filip a venit cu o reacție.

PDM, despre legea privind Stadionul Republican: O rușine internaționalăFoto: știri.md

Liderul PDM califică această acțiune o lovitură de stat și o rușine internațională, transmite Știri.md

"Pe lângă faptul că a încălcat tot ce se putea încălca în Parlament, noua coaliție monstruoasă nu se oprește din neghiobii și distruge relațiile bune pe care le avem cu un partener strategic: Statele Unite. Un pas regretabil, o rușine pe plan internațional, o lovitură împotriva țării (pentru că țara trebuie să fie consecventă cu politica externă și relațiile internaționale), o acțiune necugetată care reduce încrederea partenerilor în Republica Moldova. 

Totul pentru ce? Doar pentru a-i asigura hoțului de miliarde o “nouă victorie” și a răsplăti astfel mâinile care s-au ridicat azi pentru schemele din politica fiscală și proiectele împotriva țării", a spus Filip.

Știri.md amintește că Stadionul Republican rămâne în proprietatea statului, iar pe spațiul acestuia vor putea fi construite doar obiective sportive sau culturale. 

Un proiect de lege în acest sens a fost aprobat ieri, 3 decembrie, de Parlament.

Menționăm că și Ambasada SUA a venit cu o reacție, prin care s-a arătat indignată și a criticat dur acțiunile coaliției PSRM-Șor, specificând că acest lucru poate duce la înrăutățirea relațiilor Moldovei cu SUA.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării