main logo
1695

PDM are 11 vicepreședinți noi. Filip: Vom crea un Guvern din umbră

Consiliul Politic Național al PDM s-a întrunit ieri în ședință la care au desemnat 11 nou vicepreședinți.

PDM are 11 vicepreședinți noi. Filip: Vom crea un Guvern din umbrăFoto: facebook/ Pavel Filip

Astfel, în calitate de vicepreședinți ai PDM au fost votați Violeta Ivanov, Ludmila Guzun, Igor Vremea, Eugeniu Nichiforciuc, Ruxanda Glavan, Monica Babuc, Vladimir Andronache, Nicolae Ciubuc, Vasile Bîtcă, Valentina Buliga și Alexandru Cauia, transmite Știri.md.

În cadrul ședinței, președintele Partidului Democrat, Pavel Filip a ținut un discurs în fața noilor colegi democrați și i-a asigurat că au făcut o alegere corectă.

„Am discutat astăzi, la ședința Consiliului Politic Național, conceptul procesului de resetare a Partidului Democrat. Au fost dezbateri, propuneri, idei noi, iar asta înseamnă că oamenilor le pasă. Știu sigur că toți membrii echipei își doresc un partid modern, cu membri dedicați, cu grijă față de oameni și cu orientare pro-europeană.

Pentru membrii noștri, avem 4 piloni ai procesului de resetare:
• Părerea mea contează. Fiecare membru trebuie să știe că părerea lui este luată în calcul și că el este consultat. Deciziile importante vor fi consultate inainte de a fi aprobate de către forurile de conducere.
• Eu sunt informat. Ne dorim o comunicare constantă cu membrii, inclusiv din teritoriu, astfel încât toți să cunoască despre activitățile partidului și care este poziția formațiuni pe anumite subiecte.
• Cine ne reprezintă? Dorim ca fiecare membru PDM să fie mândru de cei care îl reprezintă.
• Încotro mergem? Fiecare membru trebuie să cunoască viziunea, valorile partidului și liniile doctrinare. Partidul Democrat este bazat pe doctrina social-democrată de sorginte europeană.

În următoarea perioadă urmează să consultăm acest concept cu întreg partidul și cu toate organizațiile teritoriale.
Tot astăzi am decis că vom crea un guvern din umbră, constituit din vicepreședinții partidului, astfel încât activitatea autorităților să fie monitorizată eficient de PDM”, a declarat Filip.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării