main logo
961

PDM anunță mitinguri în PMAN pentru ambele zile de weekend

În acest weekend se anunță nu doar marșul pașnic despre care au vorbit ACUM, PSRM și președintele Igor Dodon. PDM planifică mitinguri în PMAN pentru 15 și 16 iunie.

PDM anunță mitinguri în PMAN pentru ambele zile de weekendFoto: Știri.md

Anunțul a fost făcut de Primăria Chişinău. Municipalitatea afirmă că la Primărie s-a organizat ședință cu toți solicitanții de a organiza demonstrații, transmite Știri.md cu referire la Agora.

Primăria anunță că pe adresa municipalității au parvenit solicitări depuse de PL, PSRM, PDM, A.O. „Onoare, Demnitate și Patrie”, Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General al Poliției.

„În cadrul ședinței, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Democrat din Moldova au declarat că vor organiza sâmbătă și duminică, respectiv pe 15 și 16 iunie, manifestații în Piața Marii Adunări Naționale. 

Totodată, duminică 16 iunie, un grup de deputați în Parlamentul Republicii Moldova vor organiza o manifestație sub formă de marș, care va începe de la Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, până în fața clădirii Parlamentului, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt”, anunță primăria.

Amintim că PSRM și ACUM au îndemnat cetățenii să vină la o manifestație pașnică în fața Parlamentului duminică, de la ora 11:00.

Tot ieri, socialistul Ion Ceban a scris o postare în care s-a arătat convins că democrații vor încerca să oblige bugetari și să plătească cetățeni pentru ca aceștia să vină la un miting organizat de PD în acest weekend.

Un miting PDM s-a desfășurat și duminica trecută, pe 9 iunie. De pe scenă a vorbit președintele PDM, Vlad Plahotniuc, însoțit de deputații PDM. 

Ulterior, însoțit de mulțime și apropiații săi, acesta a mers la sediul Președinției, unde aruncat cinci curcani în curtea instituției. 

În discursul său, Plahotniuc a declarat că Igor Dodon trebuie să demisioneze imediat, iar țara trebuie să meargă imediat la alegeri parlamentare și să organizeze concomitent alegerea unui nou președinte.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării