main logo
1253

PDM a chemat reprezentanţii blocului ACUM la negocieri

Partidul Democrat din Moldova (PDM) a transmis scrisori reprezentanților blocului politic „ACUM” pentru a începe negocierile de creare a unei noi coaliții de guvernare.

PDM a chemat reprezentanţii blocului ACUM la negocieriPDM a chemat reprezentanţii blocului ACUM la negocieri

Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing de vicepreședintele PDM Vladimir Cebotari, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Potrivit sursei citate, PDM a anunțat chiar după închiderea secțiilor de votare că este gata să demareze procesul de negocieri pentru crearea unei noi coaliții de guvernare. 

„Noi nu ne dorim alegeri anticipate, aceasta este opțiunea noastră. Alegerile anticipate înseamnă o frână pentru dezvoltarea economică, ar însemna stoparea proiectelor începute, ar duce Republica Moldova în haos”, a spus Vladimir Cebotari.

El a adăugat că formațiunea pe care o reprezintă a transmis scrisori cu îndemn la negocieri doar reprezentanților din blocul „ACUM”, fiind excluse pentru moment alte scenarii. „Mizăm pe maturitate şi responsabilitate, pentru că de o astfel de clasă politică are nevoie societatea”, a specificat Cebotari.

Tot astăzi, conducerea PDM a făcut publice principiile care vor sta la baza negocierilor, dar şi a viitoarei guvernări.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării